Mezoterápiás arckezelés

Miért mezoterápia a neve?

A bőrnek három rétege van, a felső a hámréteg, a középső (mezo) az irharéteg és az alsó, a bőralja. Ahhoz, hogy eredményes, látványos, hatékony kozmetikai kezeléseket végezzünk, a bőr középső, vagyis irha rétegét kell elérnünk.

Miért van szükség erre?

Mert ebben a rétegben zajlanak azok az alapvető anyagcsere folyamatok, melyek meghatározzák, hogy bőrünk mennyire rugalmas, feszes, ránctalan, tehát egészséges és szép! A bőr külső rétege, a hámréteg hatóanyagok, különösen a nagy molekulák- a hyaluronsav, vagy a fehérjék-számára nehezen átjárható, a bőr felszínéről a hatóanyagok felszívódása lassú, az irharétegben (mezo-réteg) így alacsony lesz a koncentrációjuk, tehát nehezebben fejtik ki hatásukat. A vendégek elvárása manapság, hogy a kozmetikai kezelés látványos legyen, viszont ne legyen fájdalmas, ne legyen hosszas gyógyulási idő. Erre nyújt megoldást mind a tűs, mind a tű nélküli mezoterápiás kezelés.

Hogyan hat a mezoterápia?

A bőr középső (mezo) rétege, az irharéteg az, ahol a bőr rugalmasságát, feszességét adó kollagén rostok termelődnek. Ebben a rétegben zajlanak azok az anyagcsere folyamatok, melyek a bőr öregedését meghatározzák. Az ide bejuttatott hatóanyagok fogják tehát legeredményesebben gátolni a bőr öregedését. Fontos az is, hogy ezek a molekulák ne kerüljenek túl mélyre a bőrben, hiszen akkor az immunrendszer aktiválódik, lebontja a hatóanyagokat, és a nyirokkeringésbe kerülnek. Vagyis a megfelelő hatóanyagot, a megfelelő mélységbe kell juttatnunk. A hatóanyag bejutása vagy tűk által nyitott csatornán keresztül történik, vagy a rádiófrekvenciás készülék (thermo kezelő egység) segítségével, nyitják meg a csatornákat a bőrön és a sejteken keresztül. A csatornákon keresztül nagy molekulákat is be tudunk juttatni, így a bőr hidratáltsága is lényegesen növelhető. Nagy előnye még a kezelésnek, hogy csak a bőrben hat, így nincsenek kockázatos mellékhatásai a szervezetünkre.
amúgy tényleg az

Milyen problémákra alkalmazhatjuk?

  • laza, megereszkedett bőr feszesítése
  • bőrfiatalítás
  • pattanások után visszamaradt hegek
  • pigment foltok halványítása
  • striák kezelése
  • tág pórusok
  • akne kezelése
KEDVEZMÉNYKÁRTYA:
Ha 6 kezelést felveszel 6 hónapon belül, akkor a 7. kezelés ajándék!
A kezeléseket három hetente végezhetjük.
A grátisz kezelés bármikor felhasználható.
Ára:
210.000 Ft helyett 180.000 Ft / 7 alkalom

Kérj időpontot! Üzenj!

Felkeltette az érdeklődésed a mezoterápiás arckezelés, vagy csak kérdéseid vannak? Ne habozz feltenni őket, üzenj nekem és és a lehető leghamarabb válaszolok Neked!

Copyright © 2022 Judy Beauty Minden jog fenntartva. Designed by Veronet