Lézeres szőrtelenítés

Mondj búcsút a szőrszálaknak!

Budapest után Debrecenben is elérhető, a teljes megoldást, jelentő a villanófényes végleges szőrtelenítés leginnovatívabb változata a végleges lézeres szőrtelenítés!
A zavaró, kellemetlen szőr, szőrszálak eltávolítása ma már a nők és férfiak mindennapi szépségápolásának részét képezik. A nők a láb, hónalj, bikinivonal szőrtelenítés mellett az arc és karok minden, nem kívánatos szőrzetétől igyekeznek megszabadulni, végleges formában. A férfiaknál manapság mindennapos a szőrtelenítő eljárás a mellkas, hát vagy hónalj testrészeknél is. Megannyi problémát jelenthet a borotva, gyanta, epilátor használata utáni bőrpír, szőrbenövés és a szőrszálak gyulladása is, ezekre teljeskörű megoldást nyújt a lézer. A lézeres szőrtelenítő kezelés után megoldást nyújt a világos és sötét szőr eltávolítására egyaránt, még akár a kényes területekről is. Fontos tudni, hogy a szőrszál egy árnyalattal sötétebb kell hogy legyen a bőr színénél.

Mi is az a lézeres szőrtelenítés?

A lézeres szőrtelenítés során a diódalézer a lehető leghatékonyabb módon juttatja a lézerfényt a kezelni kívánt területre. A lézer energiáját a pigmentált szőrszál a szőrtüszőbe vezeti, ahol elpusztítja azt. Az egyszer elpusztított szőrtüszőből már nem nő sötét, pigmentált szőr, helyükre csak pihék nőhetnek, ily módon a kezelés hatása végleges.
A készülék hűtött kezelőfejének alakja és mérete miatt, nagy pontossággal megoldható a szőrtelenítés nehezen hozzáférhető és az érzékeny helyeken is.

Hogyan működik?

A növekedési fázis folyamán melanin nevű festékanyag termelődik a szőrtüszőben, ami a szőrszál színét adja. A lézerfény behatol a melanin sejtbe ott hővé alakul, ezt a hőt pedig a szőrszál levezeti a tüszőbe, felmelegíti, elroncsolja, elpusztítja a szőrtüszőt, így téve lehetetlenné a szőrszál újratermelését. A szőrtüszőben lévő mátrix sejtek, (amelyek a szőrszálat újratermelik) célzott elpusztításával, a speciálisan kalibrált diódalézer lehetetlenné teszi a szőrszál újratermelését. A szelektív hatás miatt viszont a környező szöveteket a lézer energiája nem károsítja. A kezelt területről 10-14 nap múlva kipotyognak az elhalt szőrszálak. A kezelések után egyre hosszabb idő múlva jelentkeznek az újabb szőrszálak, ezek egyre vékonyabbak, puhábbak és ritkábban is nőnek. Hogy tartósan (évekig) megőrizzük az elért szőrtelenséget, a kezeléssorozatot követően érdemes félévenként/évenként egy-egy fenntartó kezelésen részt venni.

A szőrszál növekedésének fázisai

Szőrszálaknak három típusa van és így három növekedési fázisa, 2-4 hetente, 6-8 hetente és 2-3 havonta kinövő. Mivel szőrzetünk egy része nem az aktív fázisban van, ezért ezekre a lézeres szőrtelenítés nem hat.
Bár a lézeres szőrtelenítés már az első 2-3 kezelés alkalmával is rengeteg szőrtüszőt elpusztít, látványos eredményt csak 5-6 kezeléssel tudunk elérni, a végleges eredményt körülbelül 8 alkalom után lehet tapasztalni, ez egyénenként természetesen változhat.
Egyéni adottságait, igényeit, bőre és szőre színét, minőségét és erősségét figyelembe véve személyre szabott kezelési tervet állítunk fel, és törekszünk arra, hogy a tartós eredmény mellett a legkevesebb számú kezeléssel érjük el.
Alkalmazzuk a közismert Fitzpatrick-tesztet is, mely segít a bőrtípus beazonosításában és az ehhez megfelelő kezelés meghatározásában. Lehetőség van próbalövésre is, mely során gyakorlatban is megtapasztalja fájdalommentesen a lézeres szőrtelenítés előnyeit. A lézeres szőrtelenítés konzultáció során átbeszéljük a hatékony végleges lézeres szőrtelenítés menetét, előkészületeket és a várható eredményeket.
Az első ingyenes lézeres szőrtelenítés konzultáció alkalmával átbeszéljük a szőrteleníteni kívánt egy vagy több területet, hogy alkalmas e a kezelések végrehajtására.

A lézeres szőrtelenítés előnyei

 • A szőrtelenítés kezeléssorozat befejezése után: a kezelt terület szőrtelenné válik, megszabadulsz végleg a szőrtelenítés rendszeres gondjától!
 • Időtakarékos eljárás: A lézeres szőrtelenítés egy 6-10 alkalomból álló kezeléssorozat mely 3 hetente ismételhető. Alkalmanként a kezelt terület nagyságától függően a kezelés 5 perc– max1 óra.
 • Már 1-3 kezelés után jelentkeznek az eredmények: a szőr sűrűsége és erőssége feltűnően csökken, és sokkal ritkábban nő ki.

A lézeres kezelés előtti teendők

 • Ne gyantáztasson legalább 2 héttel korábban
 • Kezelés előtt 1-2 nappal borotválja le a kívánt területet
 • Napvédelem 7-10 nappal az első kezelést megelőzően
 • Kezelés előtt 24 órával ne használjon fényvédő arckrémet, illetve testápolót!
 • Kezelésre gyulladásmentes és tiszta állapotban érkezzen
(A felsorolt teendő, a kezelendő területre értendő.)

A lézeres kezelés menete

Az első kezelés alkalmával, a belegyező nyilatkozat kitöltése után, a kezelendő felület megtisztítása, az estleges szemölcsök és anyajegyek, tetoválások eltakarása következik. A testrész kezelését megelőzően egy lézergél vékony felvitele szükséges, és ezután a fájdalommenetes kezelés alatt a páciens egy kényelmes kozmetikai ágyon fekszik/ül, szemét védőszemüveggel védjük. Időtartalma: kezelt területtől függően csak 5-40 perc. Ha arcon végezzük a kezelést, akkor fényvédővel látjuk el a bőrt a kezelés végén.

A végleges szőrtelenítés utáni teendők

 • Óvja a bőrt UV sugárzástól 1 hétig (napozás, szolárium) további 2 hétig fényvédő krém használata ajánlott! (Napfény hatására hyperpigmentáció alakulhat ki).
 • Ne használjon önbarnító krémet 2 hétig.
 • Ne használjon fehérítő, vagy illatosított krémet, parfümöt 24-48 óráig.
 • Óvakodjon a kezelt terület durva bánásmódjától (dörzsölés, szoros ruházat).
 • Kerülje a kezelt felület erős igénybevételét.
 • Ne alkalmazzon forró fürdőt, gőzfürdőt szaunát 48 órán át.
 • Ne tartózkodjon erősen klórozott vízben (uszoda).
 • Ne alkalmazzon bőrhámlasztást, bőrradírt egy hétig.
 • Ne epiláljon a kezelt területen (gyantával, csipesszel, vegyszerrel) 1 hétig vagy a következő kezelésig! 
 • Tartsa a kezelt felületet tisztán és szárazon.
 • Hidratálja a testét sok víz ivásával!

Mikor nem ajánlott a kezelés?

 • Terhesség és szoptatás alatt nem javasolt.
 • Lázas állapot idején. 
 • Cukorbetegség, epilepszia, kemoterápia esetén. 
 • Aktív bőrbetegség, egyéb daganatos betegség esetén.  
 • Aktív herpesz helyén. 
 • Nyílt sebek, sérülések helyén. 
 • Melanoma (bőrből kiinduló rosszindulatú daganat) esetén. 
 • Fokozott fényérzékenység (allergia), illetve fényérzékenyítő gyógyszerek szedése esetén. 
 • Barnított bőr esetén (a kezelés előtt lehetőleg 3 hétig kerülje a napozást, szoláriumozást, barnítókrémek alkalmazását). 
 • Fehér vagy ősz szőrszálak esetén.

Kedvezményes 5 és 10 alkalmas csomagok

 

Bajusz


5 alkalom 29.000 Ft
10 alkalom 49.800 Ft

Teljes intim


5 alkalom 62.250 Ft
10 alkalom 116.200 Ft

Lábszár


5 alkalom 62.200 Ft
10 alkalom 116.200 Ft

Áll


5 alkalom 29.000 Ft
10 alkalom 49.800 Ft

Farpofák


5 alkalom 50.000 Ft
10 alkalom 90.000 Ft

Comb


5 alkalom 62.200 Ft
10 alkalom 116.200 Ft

Hónalj


5 alkalom 33.200 Ft
10 alkalom 58.100 Ft

Bikini


5 alkalom 41.500 Ft
10 alkalom 74.700 Ft

Teljes kar


5 alkalom 62.200 Ft
10 alkalom 116.200 Ft

Több testrész végleges szőrtelenítése esetén kérd egyénre szabott csomagajánlatodat a lenti űrlap segítségével!

Kérj időpontot! Üzenj!

Felkeltette a lézeres szőrtelenítés, vagy csak kérdéseid vannak? Ne habozz feltenni őket, üzenj nekem és és a lehető leghamarabb válaszolok Neked!

Copyright © 2022 Judy Beauty Minden jog fenntartva.
Designed by Veronet