Rólam

Szia, köszöntelek a weboldalamon!

Nagy Judit vagyok, okleveles sminktetováló kozmetikus

Már gyerekkorom óta foglalkoztat a szépség és a szépészet világa, aza fajta ami harmonikusan természetes hatással hozható létre. Hiszem azt, hogy mindenkiben rejlik egyedi szépség és bárkiből ki lehet hozni a maximumot. Ez nem korfüggő. 😊 Középiskolai tanulmányaim után a marketing világa talált meg, így pár évet tölthettem a direkt értékesítés világában. Itt nagy ismeretségre és értékesítői tudásra tettem szert … és imádtam ezt az időszakot, sőt tudom, hogy mind a mai napig, kozmetikusként nagy hasznát veszem.

2012- ben megszületett Csenge csodám és tudtam, hogy megváltozik az életem.

Ekkor határoztam el, hogy szeretnék a szépség követe lenni hisz mindig ez volt az álmom, hogy tudásommal és képességeimmel a legtöbbet kihozni magamból, és azokból, akik bizalmat szavaznak nekem. Így első lépésként elvégeztem a kozmetikus képzést 2015-ben.

Azóta a szakmában több vonalon, rengeteg képzésen vettem részt.

– Tünde Méhn PMU Art International School-nál sminktetoválással kapcsoltban több képzésen is jártam
– Kalcsu Cosmetics Budapest: fiatalító arckezelések
– Iskin Kft. Budapest: Diódalézer és Mezoterápiás gépi kezelések tanfolyamon……stb.
– Bruno Vassari invitálására Barcelonába utaztam egy 4 napos képzésre, ahol a spanyol termékek széleskörű megismerése és felhasználása volt a cél, amit annyira szeretek, hogy az otthonomban és a kozmetikában is ezeket a készítményeket preferálom, egészen a mai napig.

Az arckezelések alkalmával számomra fontos, hogy a leghatékonyabb készítményekkel és gépekkel álljak vendégeim rendelkezésére.

Sminktetoválásoknál, számomra elsődleges fontosságú, hogy vendégeim elégedetten távozzanak ezért, mindig a személyiségüknek megfelelő, arckarakterükhöz legjobban illő sminktetoválást készítsek Számukra. Minőségi munkára és a természetességre törekszem. A sminktetoválásokat a PMU legfejlettebb sminktetováló gépével, steril tűmodulaival, illetve erre a célra kifejlesztett sminktetováló anyagaival végzem.
Boldoggá tesz, mikor valaki arcán látom, hogy önfeledten örül annak, hogy megszépülhet és ezáltal az önbizalmát növelhetem.

„ a szépség vonzza a figyelmet de a személyiség ragadja el a szívet”

Okleveleim

Kérj időpontot! Üzenj!

Felkeltette az érdeklődésed valamelyik szolgáltatásom, vagy csak kérdéseid vannak? Ne habozz feltenni őket, üzenj nekem és és a lehető leghamarabb válaszolok Neked!

Copyright © 2022 Judy Beauty Minden jog fenntartva.
Designed by Veronet